Asunto 3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pylvässalissa varastoimme lattialautoja

 

DSCN0254-300x225

Kolmosasuntomme kylpyhuoneen lattia valua vaille valmis. Kylppäristä tulee melkein samanlainen kuin kakkosasunnossa. Valmista tulee paljon nopeampaa, kun ei tarvitse kokoajan niin paljoa suunnitella ja opetella.


Löysimme pönttöuunin paikat talon keskeltä joka huoneen nurkasta. Joku kirvesmies kertoi olleensa mukana purkamassa uuneja seiskytluvulla. Kertoi että purkivat vain alhaalta tiiliä pois niin paljon kunnes yläosa romahti lattialle. Tästä todisteena murtuneet lattialaudat parin metrin päässä uunista.

Kuva0839-225x300Kuva0838


Nykyinen kolmosrappu oli jaettu kahden erikoisen muotoisen kolmion sisäänkäynniksi. Nämä siistinnäköiset keittiöt purimme ensitöiksemme pois. Siistimmän näköiset lastulevykaapit, lavuaarit ja hellat talteen vintille ja haperot pahvikaapit roskalavalle. Voimakas homeenhaju joka puolella esti tarkempaa analysointia. Ehkä sitten kun olemme päässeet homeesta eroon voimme hajun perusteella valkata takaisin keittiöihin sopivia kaapistoja vintiltä.

Kuva0386liisa purkaaKuva0930Jätettiin purkamatta se viimeinen sähkötaulu. Ympäriltä on kaikki kuitenkin riisuttu hirsille. Taulun alla näkyy pehmuste, joka suojaa alikulkijoita kuhmuilta 😉


 

Kuva0929

Tähän väliseinään oli tehty niin paljon lisäaukkoja seiskytluvun remontissa, ettei väliseinää oikeastaan enää olekaan. laitamme pylvään keskelle huonetta tukemaan ylähirsiä.

värikäskeittiö530x692

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Captcha *